دسته
سايت سمبكالاه
سمبكالاه اردبيل1
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 30127
تعداد نوشته ها : 17
تعداد نظرات : 4
Rss
طراح قالب
GraphistThem263

حداكثر قدرت و استقامت و سرعت براي رزمي كاران

بخش اول

قدرت سرعت استقامت سه عامل مؤثر براي موفقيت يك ضربه در هنرهاي رزمي هستند مقوله‌اي كه ما قصد وارد شدن به آن را داريم در ابتداي امر قدرت و سپس استقامت به عنوان مهمترين مي‌باشد چه را كه سرعت بدون قدرت و قدرت بدون استقامت محال است بهتر است اكنون به بررسي تمريناتي كه با اين بحث مرتبط مي‌باشد بپردازيم تمريناتي كه براي اين بخش در نظر گرفته ايم تمرينات ايستاتيك مي‌باشد براي اينكه موضوع واضح‌تر شود بگذاريد تا با مثالي تشريح شود به عنوان مثال وارد كردن فشار با دستانتان به يك ديوار درحالي كه هيچ حركتي را محتمل نمي‌شويد و تنها در مقابل بار ثابت يا حتي متناوب مقاومت مي‌كنيد اين نوع تمرينات را تمرينات ايستاتيك مي‌نامند تمرينات اين بخش شامل انواع بسيار مختلف و گوناگون مي‌باشد و ما فقط به شرح حركات عمومي و مهم مي‌پردازيم. باقي در ادامه مطلب...

سه شنبه بیست و هشتم 9 1391 9:32 بعد از ظهر

چگونه يك رزمي كار موفق و نمونه باشيم؟

ممكن است براي تمرين رزمي خود علاوه بر باشگاه تمرينات شخصي نيز داشته باشيد ، ممكن است با دوستان باشگاه خود خارج از باشگاه نيز تمرين كنيد ، اما مطمئناً تمرين شما در هر مقطعي پيرو و وابسته به ميزان تاثير پذيري شما در باشگاه و حين تمرين در حضور استاد و همرزمان ديگر است و اعتماد به نفس شما در تمامي زمانهاي تمريني و مسابقات نيز از ميزان موفقيت شما در باشگاه رزمي سرچشمه مي گيرد .
نتيجه اينكه نياز است تا به زمان تمريني خود در باشگاه و نوع تمرين خود در آن بيشتر حساس شويد و نكته هايي را فرا بگيريد تا از اين زمان و مكان يعني زمان تمرينات رزمي خود در باشگاه نهايت استفاده را ببريد .
نكات زير به شما كمك خواهد كرد تا پيشرفت قابل توجهي در پيشرفت و استفاده بهينه از زمان كلاس رزمي خود در باشگاه داشته باشيد :

سه شنبه بیست و هشتم 9 1391 9:29 بعد از ظهر

ده ورزش براي تقويت غضلات زانو

1)محكم كردن زانو:
بنشينينيد و پاها را مقابل خود دراز كنيد ,زانوي خود را هر چه محكم تر راست كنيد ,آن را به زمين فشار دهيد و هم زمان پا را از مچ به سمت خود بكشيد .زانو را تا پنج شماره راست نگه داريد,سپس آن را كاملا شل كنيد (سه بار در روز هر بار 10مرتبه)

باقي در ادامه مطلب...

لطفا نظر يادتون نره

سه شنبه بیست و هشتم 9 1391 9:26 بعد از ظهر

چگونه در منزل ورزش كنيم؟

ورزش را در ابتدا با حركاتي مانند چرخاندن سر و گردن يا دست ها آغاز كنيد زيرا اين ورزش ها حركاتي هستند كه بر روي تمام بدن شما تاثير مستقيمي را مي گذارند و شادي و سر زندگي شما را در طول روز تامين مي كنند .ورزش هاي مداوم و متناوب تنها بر روي اين موضوع تاكيد دارند كه شما بايد حركات ورزشي را به طور متناوب و بدون وقفه انجام دهيد حتي اگر زمان اين كار ۱۰ دقيقه باشد.و هر ورزشي را كه مي خواهيد انجام دهيد بايد كامل انجام دهيد و بعد به سراغ حركت ورزشي ديگري برويد.

براي اينكه نتيجه ي بيشتري از ورزش هايتان بگيريد بايد در هر روز بر يك ناحيه بدن تان تمركز كنيد و اين حركات را انجام دهيد اما قبل از اين كه حركات اختصاصي مربوط به هر روزتان را انجام دهيد به شما توصيه مي كنيم يك حركات كلي مانند چرخاندن مچ دست و مچ و قوزك پاهايتان،يا چرخاندن سر و بازوها را آغاز كنيد و بعد به اين حركات احتصاصي بپردازيد.

سه شنبه بیست و هشتم 9 1391 9:6 بعد از ظهر
سه شنبه بیست و هشتم 9 1391 8:57 بعد از ظهر

آدرس محل برگزاري سمبكالاه در ايران:


تهران:
(كلاس مركزي) شهر ري  ميدان فرمانداري خيابان تبليغات اسلامي داخل محوطه كانون
 كلاس آذري: خيابان قزوين دوراهي قپان مسجد منيريه
 كلاس لويزان: پاسداران مسجد كني
 كلاس دولت آباد: خيابان دولت آباد پارك ماهور

مشهد:
فلكه پارك پارك ملت

بلوار فرودگاه كمپ زائر

 ملاير:
ملاير،ابتداي 32متري شهيد مطهري ٬كانون جوانان بسيج سالن شهيد تاجوك شبهاي فرد ساعت 19.30

سه شنبه بیست و هشتم 9 1391 7:19 بعد از ظهر
معرفي كامل سمبكالاه


آنچه در زير آورده ام در مورد ورزش رزمي , حرفه اي *سمبكالاه* است كه فقط در ايران آموزش داده ميشود ودر هيچ جاي دنيا آموزش داده نميشود.

البته شايد نام ((سمبكالاه)) را از گوشه وكنارشنيده باشيد اما ازواقعيات اصلي آن بي خبريد.من نيز تصميم گرفتم تا در اينباره تحقيقات خود را به شما ارائه بدهم. پايه گذاري و آموزش اين ورزش از سال ۱۳۵۹ توسط سيد ابوطالب ميريوسفي در ايران آغاز واز همان ابتدا با استقبال گرم جوانان سراسر كشور روبرو شد.

سه شنبه بیست و هشتم 9 1391 7:16 بعد از ظهر
مصاحبه در روزنامه همشهري

سمبكالاه در مسجد كني (منطقه 4 تهران)

(گفت و گو با يكي از مربيان اين رشته ورزشي)


«حميد عليزاده» متولد سال ???? است. وي ديپلم اقتصاد دارد و از بيست سالگي با ترغيب يكي از استادانش به ورزش رزمي سبك سمبكالاه روي آورد و با سپري كردن دوره هاي آموزشي مختلف به مربيگري و داوري اين سبك در كل كشور پرداخت.
حميد عليزاده يكي از مساجد منطقه 4 را نيز براي آموزش اين سبك در نظر گرفته است. براي آشنايي بيشتر با سبك سمبكالاه گفت و گويي با او ترتيب داديم، بخوانيد.

سه شنبه بیست و هشتم 9 1391 7:13 بعد از ظهر

درباره سمبكالاه

هنر رزمي سمبكالاه توسط استاد س.ا.مير يوسفي در سال 1359 هجري شمسي ساخته شده.هنر رزمي سمبكالاه در عين حال كه ورزشي رزمي و خشن مي باشد داراي ويژگي هاي آرامش بخش نيز هست. اين ورزش تركيبي از 12 سبك رزمي و فنون مختص به خود را آموزش مي دهد كه داراي فرم هاي زيبا و قدرتمند علمي و عملي است و همچنين به نيروي دروني و ذاتي انسان نيز معتقد بوده و به آن مي پردازد.
هنر رزمي سمبكالاه در بين ورزشهاي رزمي جهان بيشترين فنون را داراست و به همين دليل زمان طي كردن مراحل آن طولاني بوده و به نوعي در طول زندگي مي توان هميشه آموخت.
اين ورزش براي كودك، جوان و پير ، افراد چاق و لاغر، بلند قد و كوتاه قد فرقي نداشته و همه مي توانند قسمتي از آن را بياموزند.
سمبكالاه داراي فنون خاصي است كه باعث شادابي جسم، تقويت بنيه و جوان تر ماندن مي گردد.
استاد ميريوسفي سازنده و مبتكر سبك مي گويند : اجراي فنون سمبكالاهبدن را نرم و سخت، آرام و سريع، ساكن و متحرك، مدافع و مهاجم و شاداب مي گرداند و انسان را به ذات پاك خود، ادغام به محيط و درك زندگي مي رساند.
با اجراي صحيح سمبكالاه انسان در رسيدن به درجات بالاي روحي و رواني نيز موفق مي شود.

سه شنبه بیست و هشتم 9 1391 7:8 بعد از ظهر
X